Modalitati de plata | Clinica HM Dent
Clinica HM Dent

Modalitati de plata

Profita de cumparaturi avantajoase, in 6 rate fara dobanda in peste 2000 de locatii comerciale!

card_avantaj-transp1Programul rate fara dobanda este disponibil pentru toate cardurile de credit American Express si VISA emise de Bancpost si este valabil in peste 2000 de locatii comerciale in toata tara. Poti alege dintr-o varietate mare de produse: electronice, electrocasnice, produse de bricolaj, mobilier, imbracaminte, produse cosmetice, bijuterii si orice iti mai doresti.
Profita acum de avantajul ratelor fara dobanda, cu atat mai mult cu cat nu exista nici un cost suplimentar pentru tine, doar beneficii!

Cum cumperi in rate fara dobanda?
Inainte de a efectua plata la casierie, informeaza vanzatorul ca doresti sa platesti cu cardul in rate fara dobanda. Apoi, trebuie sa te asiguri ca vanzatorul foloseste terminalul de plata (POS) Bancpost. Este obligatoriu sa fie folosit terminalul de plata Bancpost, altfel tranzactia nu va putea fi procesata in rate fara dobanda.

Cum afli cat trebuie sa achiti in fiecare luna?
Foarte simplu: imparti pretul produsului la numarul de rate ales si vei obtine contravaloarea ratei lunare. Aceasta tranzactie va fi evidentiata in extrasul de cont lunar.

Cum poti verifica daca produsul este achizitionat in rate fara dobanda?
Vei verifica chitanta eliberata de POS, unde trebuie sa apara inscris numarul de rate aferent tranzactiei  – vezi exemplu chitanta aici. Daca vei constata ca nu apare aceasta mentiune, vei putea cere vanzatorului sa anuleze tranzactia si sa o proceseze conform solicitarii tale – in rate fara dobanda.

Regulamentul PROGRAMULUI RATE FARA DOBANDA este disponibil aici!

StarCARD – RATE fara Dobanda

banner_carduri_starbtFolosind cardurile de credit Banca Transilvania, beneficiezi de 10 RATE fara dobanda!

Sunt incluse in program cardurile de credit
STAR Forte: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici,
STAR Gold: Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary
STAR Platinum: Visa Platinum.

Puteti plati prin intermediul POS in cele doua sedii ale Clinicii HMDent.